25.11.06

Dublin: day four

Po precej naporni noci - folk night v enem izmed pubov - je sledilo pozno vstajanje. Danes nic muffinov, ker sem prespal zajtrk. Spet je bilo sonce - kdo bi si mislil - ocitno imam ta teden res sreco, ker je tako lepo vreme.

Danes je v planu zoo! Po sprehodu cez mesto sem naletel na trgovino Urban Outfitters, amerisko trgovino, ki ima cel kup stoserske sare. Tokrat nisem nasel nic pametnega, v San Franciscu je precej boljsa trgovina.

Zoo tukaj je kar zanimiv, vendar je safari "oddelek" (zirafe, levi in podobne zverince) malo izven konteksta, ker piha in je mraz. Kako smesno mora biti sele zverincam...mah, izgledale so precej depresivne :(

Back to reality - skok nazaj v mesto, treba je bilo nekaj pojest. S Kajo sva se nekaj casa mucila z cisto novim (!) Lonely planet vodnikom, potem pa sva obupala in zavila v "all-you-can-eat" mongolsko kuhinjo. Fantasticna hrana. Ampak pika na i ni bilo kosila, ampak cokoladna "fudge" tortica...Wow, samo zaradi tega se kdaj pridem v Dublin. Pa ce samo na to torto.

Za konec dneva ogled "the dracula xperience" muzeja. Njihov slogan je don't be Scared, be Terrified...No ja, nateg za 5 eurov in nasvet Ircem: naj se pridejo vozit po nasih cestah, pa bodo videli, kaj to pomeni v primerjavi s tole Draculo...

Time for beer now...bye bye

Ni komentarjev: